Collectie 42 Architect Renovatie Oude Hoeve

Collectie 42 Architect Renovatie Oude Hoeve. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht.

Hoeve Renovatie

Coolste Hoeve Renovatie

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³.

Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen.

Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.

Renovatie Van Een Oude Hoeve Vitrocsa Vorsselmans

Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³.

Mhma Een Landelijke Hoeve Vol Verhalen In Geluwe Bouwenwonen Net

Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten.

Verbouwing Oude Hoeve Tot Moderne Woonschuur Sito Architecten

Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren.. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

Verbouwing Oude Hoeve Tot Moderne Woonschuur Sito Architecten

Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren.

Renovatie Langgevelhoeve Svdb Architect Renovatie En Nieuwbouw

De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur.. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht... De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven.

Vughtse Villa Ontworpen Als Traditionele Hoeve Architectenweb Nl

Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder ….. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht.

Restauratie Alle Projecten Oomen Architecten

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

Renovatie Oude Langgevelhoeve Bouwinfo

Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren... Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen.

Renovatie Woonboerderij In Sprundel Met Oude Houten Spanten

Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. . Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.

Pin Op Wooninspiratie By Wouter Van Aert Uw Makelaar

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.

In Beeld Box In Box Renovatie Van Een Oude Hoeve Inspiratie Livios

Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht.. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.

Renovatie Van Een Oude Hoeve Vitrocsa Vorsselmans

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

Renovatie Van Een Oude Hoeve Vitrocsa Vorsselmans

Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap... Een oude look langs buiten, maar op en top modern.

Herbouwde Hoeve In Aalter Bouw Id

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen.. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie.

In Beeld Box In Box Renovatie Van Een Oude Hoeve Inspiratie Livios

Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder ….. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte

Van Oude Boerderij Tot Moderne Gezinswoning Zandhoven Gazet Van Antwerpen Mobile

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … . Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht.

Hoeve Renovatie

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen.

Architect Geeft Renovatie Altijd Een Kans Van Een Nietszeggende Ruimte Kan Je Perfect Een Interessante Plek Maken Woon Hln Be

Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke... Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw.. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

B50 M Anta Architecten Restauratie En Renovatie Van Hoeve

Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap... Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

Verbouwing Oude Hoeve Tot Moderne Woonschuur Sito Architecten

Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke... Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.

Verbouwing Oude Hoeve Tot Moderne Woonschuur Sito Architecten

Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.

Omvolking Van Het Platteland Boerderij Wordt Villa Of Fee De Standaard Mobile

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder ….. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen.. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

Renovatie Van Een Oude Hoeve Vitrocsa Vorsselmans

Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

Renovatie Hoeve Hove Isohemp Duurzaam Bouwen En Isoleren Met Hennepblokken

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.

Renovatie Woonboerderij In Sprundel Met Oude Houten Spanten

Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren... De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte

Renovatie Van Oude Hoeve Nick Balcaen Algemene Bouwonderneming

Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

Renovatie Hoeve Hove Isohemp Duurzaam Bouwen En Isoleren Met Hennepblokken

Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw... Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte

In Beeld Box In Box Renovatie Van Een Oude Hoeve Inspiratie Livios

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen... Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren.. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³.

Hoeve Renovatie

Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.

Oude Mini Hoeve Eigenzinnig En Duurzaam Verbouwd Ecobouwers Be

Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen... Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie.

Renovatie Woonboerderij In Sprundel Met Oude Houten Spanten

Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht.. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet.

Renovatie Hoeve Te Mol Architect Herman Boonen Te Geel

Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur.

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke... Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap.

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht... Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie.

B50 M Anta Architecten Restauratie En Renovatie Van Hoeve

Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen.. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap.

Renovatie Hoeve Maastricht

Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren.

Verbouwing Oude Hoeve Tot Moderne Woonschuur Sito Architecten

Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie.. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

Van Oude Boerderij Tot Moderne Gezinswoning Zandhoven Gazet Van Antwerpen Mobile

Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur... Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen.

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven... Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten.

Renoveren Is Isoleren De Standaard Mobile

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke... Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

Renovatie Van Een Oude Hoeve Vitrocsa Vorsselmans

Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke... Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Een oude look langs buiten, maar op en top modern.

In Beeld Box In Box Renovatie Van Een Oude Hoeve Inspiratie Livios

Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen.. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.

In Beeld Box In Box Renovatie Van Een Oude Hoeve Inspiratie Livios

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder ….. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Hoewel de woning in eerste instantie een gezellige uitstraling had, was er in de oude situatie een totaal gebrek aan ruimtelijkheid, licht en zicht... Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

Architect Geeft Renovatie Altijd Een Kans Van Een Nietszeggende Ruimte Kan Je Perfect Een Interessante Plek Maken Woon Hln Be

Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Een oude look langs buiten, maar op en top modern.. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …

In Beeld Annelies Verbouwde Op Haar Eentje Deze Vervallen Boerderij Zimmo

Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³.. Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.

Volledige Renovatie In Oude Kempische Hoevestijl Verelst

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen... Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Sommigen breiden het huis ook uit met mooie houten of zelfs stalen deuren en kozijnen. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen.

Herbouwde Hoeve In Aalter Bouw Id

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen... .. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte

Restauratie Alle Projecten Oomen Architecten

Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Een oude look langs buiten, maar op en top modern. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten.. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³.

Hoeve Renovatie

Voor de grondige verbouwing van een oude hoeve ging juma architects op zoek naar de perfecte balans tussen oud en nieuw.. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur... Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.

Renovatie Hoeve Tot Woonerf Arch Id Architecten

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder … De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³.

Renovatie Woonboerderij In Sprundel Met Oude Houten Spanten

Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder …. Grote ramen en dakkapellen zijn populaire ingrepen, ook binnen misstaan moderne snufjes en technieken niet. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Architect stephane boens is erin geslaagd om de landelijke architectuur te behouden in samenspel met hedendaagse materialen, zonder ….. Een oude look langs buiten, maar op en top modern.

Renovatie Van Een Oude Hoeve Vitrocsa Vorsselmans

Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren.

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen... Renovatie van een oude hoeve en nieuwbouw van bijbehorend poolhouse en privé autoshowroom te knokke.

Renovatie Woonboerderij In Sprundel Met Oude Houten Spanten

Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen. Modern kantoor in oude vlaamse schuur renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie... Je wil namelijk in alle comfort van je landelijk stulpje genieten.

9 Gerenoveerde Boerderijen Om Bij Weg Te Dromen Zimmo

Woonschuur gaat op in natuurlandschap in nukerke, in het hart van de vlaamse ardennen, werd een oude hoeve verbouwd tot een moderne woonschuur.. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. Maar gelukkig zijn er nog geweldige architecten die het potentieel in zo'n boerderij zien en perfect benutten door deze volledig te moderniseren. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en ruimte Deze strak vormgegeven ruime woonst, die vorm krijgt door een combinatie van leien en een open latwerk in hout, sluit prachtig aan bij het glooiende natuurlandschap. De verschijningsvorm en het karakter van de hoeve moet dezelfde blijven. Als het bestaande bouwvolume groter is dan 1.000 m³, mag de verbouwde hoeve niet groter zijn dan 1.000 m³. Het hergebruiken van de deur of andere materialen op een andere locatie in het huis zorgt er voor dat de charme behouden blijft na het verbouwen. Wij renoveren jouw hoeve helemaal zoals jij dat wil en met respect voor de karakteristieke elementen.. Wie aan een oude, vervallen boerderij denkt, kan op zo'n moment alleen maar denken aan platgooien en er iets nieuws op bouwen.

Popular posts from this blog

131+ Flsun Sr Review

Lijsten Glazen Schilderij